Om Ti på Topp Kragerø

Velkommen som deltaker i Ti på Topp Kragerø

Ti på Topp Kragerø er et tilrettelagt folkehelse-tilbud i regi av Telemark Bedriftsidrettskrets. Tilbudet er en turkonkurranse som skal motiverer til aktivitet for alle, uansett form, nivå og alder, og går ut på å besøke ulike turmål i Kragerø fra 1.mai til 31.oktober. Turmålene fører deg til herlige topper til fots, og noen av turmålene kan også nås med sykkel. Du får garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du tar vare på helsen din. Du kan delta på et bedriftslag, vennelag, familielag eller som individuell deltaker. Vi oppmuntrer til å danne lag, særlig internt i din bedrift. Det koster 170,- å være med og 80,- om du legger til barn som ikke har egen mobil innunder din profil på familielaget. 

  
HVORDAN BLI MED  
Du har to muligheter. Den aller enkleste og beste måten er å laste ned “Ti på Topp” appen på din mobil, i App Store eller Google Play, og melde deg på. Da får du veibeskrivelse, turbeskrivelse og kart hvor du kan se hvor du er til enhver tid. Når du er fremme ved turmålet trykker du “sjekk inn”, og turen blir registrert. Har du ikke mobil kan du logge deg inn på http://kragero.xn--tiptopp-gxa.no/ og registrere dine turer på “min side” i etterkant via en turmålkode som du kan etterspørre. Du kan også melde deg på konkurransen på http://kragero.xn--tiptopp-gxa.no/.

TURMÅL
Ti på Topp er en turkonkurranse som tar utgangspunkt i alle de flotte stiene som allerede er merket av de lokale turlagene og andre ildsjeler. Turmålsbeskrivelsene tar utgangspunkt i informasjon fra UT.no, informasjon fra ambassadørene våre og egen erfaring. Turbeskrivelsen vi legger frem er kun et forslag. Det er ofte mange ruter opp til samme turmål. Turmålene er ulike i terreng, lengde og om de er rundtur eller tur/retur. Alle turmål er digitale. Det betyr at det ikke er skilt eller postkasser utplassert på turmålene. Sammen med våre ambassadører velger vi ut ulike turmål for turkonkurransen. Ti på Topp og Telemark bedriftsidrettskrets oppmuntrer til å støtte sine lokale turlag.


DELTAKERPREMIE   
Alle som registrerer 10 ulike turmål får premie (barn under 13år må fullføre minst 5 ulike turmål for å få premie).

Vi kårer også: 

Årets Ti på Topp bedrift (det laget med høyest antall turer i snitt). 

Årets Ti på Topp vennelag/familielag (det laget med høyest antall turer i snitt). 

Årets Ti på Topp turbilde (last opp dine turbilder i appen eller tagg oss på Instagram med @tipaatoppkragero eller #tipåtoppkragerø)

I tillegg kommer vi til å ha noen uttrekkspremier underveis. Det er bare å følge med på sosiale medier.


VIS HENSYN OG TA VARE PÅ NATUREN 
-Bruk anviste P-plasser. 
-La dyr på beite få beite i fred og vis respekt for dyr og natur. 
-Husk å lukke grinder og lignende etter deg. 
-Ta med deg søppel hjem. 
-Fra 1. april tom 20. august er det båndtvang, men vi oppfordrer til båndtvang hele   aktivitetsperioden. 
-Husk at bæsjeposer skal tas med hjem. 
-Bruk av ild og bål i skog og mark er forbudt i perioden 15. april til 15. september. 
-Husk at all ferdsel skjer på eget ansvar.    


 
ANSVAR/FORSIKRING: 
Deltakelse foregår på eget ansvar. Norges Bedriftsidrettsforbund har ikke lisens i sine kontingenter og forsikring av deltaker er ikke inkludert i kontingenten. Vi anbefaler alle deltakere om å ha sine egne forsikringer i orden. Deltaker kan tegne sin forsikring via vår partner Gjensidige https://www.bedriftsidretten.no/insurance/index.
Planlegg turen godt, ha med deg nødvendig utstyr og følg med på værforhold. Husk, det er ingen skam å snu.  


HOLD DEG OPPDATERT OG FØLG OSS PÅ 
Hjemmeside: www.kragero.tipåtopp.no  
Facebook: @tipaatoppkragero 
Instagram: @tipaatoppkragero og bruk #tipaatoppkragero for å tagge bildene du ønsker å dele med oss og andre deltakere.  
 
Har du innspill og spørsmål kan du enkelt kontakte oss via din bruker i appen. 
God tur fra oss i Ti på Topp! 

Tilbake til hovedside